MENU
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare

Communiefotografie

Laat jouw zoon of dochter schitteren voor mijn lens en hou zo een tastbare herinnering over aan zijn of haar communie / lentefeest. Net zoals bij de portretreportages zakken we af naar een mooi stukje natuur in de buurt. De focus ligt op spontaniteit en intieme of grappige momenten. Dat is veel mooier en vooral ook veel leuker dan typische en geforceerde poses, toch ;-)?

Indien gewenst kan je de sessie ook uitbreiden voor enkele gezinsfoto’s, twee vliegen in één klap! Dan duurt de sessie iets langer zodat we voldoende tijd hebben om alles in beeld te brengen.

De fotoreportages voor communies kunnen doorgaan in maart en april. Ik ben helemaal fan van het gouden uurtje, het beste moment voor warm en zacht licht. Qua tijdstip verkies ik dus de vroege ochtend of net voor zonsondergang.

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt 2 à 3 weken. Van zodra de foto’s afgewerkt zijn krijg je een link naar jouw online galerij. Daar kan je de foto’s bekijken en een pakket naar keuze bestellen. Kies je voor het pakket met alle foto’s, dan krijg je een mini album met je favoriete beelden cadeau.

Prijs

Communiereportage

In 2023 enkel beschikbaarheid voor reeds gekende klanten. Ik verwijs jullie graag door naar mijn lieve collega’s Tiny Bogaerts en Leen van Cappture.

Een communiesessie start aan 300 euro.

Inbegrepen:
– 1 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– Online galerij met een ruime selectie beelden
– 10 foto’s naar keuze, digitaal in hoge resolutie
– Verplaatsing tot 15 km vanaf Roeselare

Communiefoto’s + gezinsfoto’s = 350 euro (1,5 uur – 15 foto’s)

Mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen in de galerij:
Extra foto’s: 10 euro/stuk
Volledige reportage: 125 euro (+ mini album)

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE