MENU
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare

Communiefotografie

Laat jouw zoon of dochter schitteren voor mijn lens en hou zo een tastbare herinnering over aan zijn of haar communie / lentefeest. Net zoals bij de portretreportages zakken we af naar een mooi stukje natuur in de buurt. De focus ligt op spontaniteit en intieme of grappige momenten. Dat is veel mooier en vooral ook veel leuker dan typische en geforceerde poses, toch ;-)?

Indien gewenst kan je de sessie ook uitbreiden voor enkele gezinsfoto’s, twee vliegen in één klap! Dan duurt de sessie iets langer zodat we voldoende tijd hebben om alles in beeld te brengen.

De fotoreportages voor communies kunnen doorgaan in maart en april. Ik ben helemaal fan van het gouden uurtje, het beste moment voor warm en zacht licht. Qua tijdstip verkies ik dus de vroege ochtend of net voor zonsondergang.

Een plekje reserveren voor communie fotografie in 2022? Stuur mij tijdig een mailtje, zo ben je zeker van jouw plaats. In januari wordt de planning opgemaakt en worden de data vastgelegd.

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 3 weken. Je ontvangt een factuur per mail, van zodra de foto’s afgewerkt zijn + de betaling in orde is krijg je een link naar jouw online galerij. Daar kan je extra foto’s en heel wat leuke fotoproducten bestellen.

Prijs

Communiereportage

Een communiesessie start aan 275 euro.

Inbegrepen:
– 1 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– 15 foto’s naar keuze in hoge resolutie
– Mini album met jullie favoriete beelden
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Communiefoto’s + gezinsfoto’s = 325 euro (1,5 uur)

Mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen in de online galerij:
Extra foto’s: 10 euro/stuk
Volledige galerij: 95 euro

Voor elke extra km wordt 0,65 euro aangerekend.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE