MENU
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare
communie fotografie roeselare

Communiefotografie

Laat jouw zoon of dochter schitteren voor mijn lens en hou zo een tastbare herinnering over aan zijn of haar communie / lentefeest. Net zoals bij de portretreportages zakken we af naar een mooi stukje natuur in de buurt. De focus ligt op spontaniteit en intieme of grappige momenten. Dat is veel mooier en vooral ook veel leuker dan typische en geforceerde poses, toch ;-)? Indien gewenst kunnen er ook enkele gezinsfoto’s genomen worden, twee vliegen in één klap!

De fotoreportages voor communies kunnen doorgaan in maart en april. Ik ben helemaal fan van het gouden uurtje, het beste moment voor warm en zacht licht. Qua tijdstip verkies ik dus de vroege ochtend of net voor zonsondergang. Dan kunnen we profiteren van dat prachtige licht.

Een plekje reserveren voor communie fotografie in 2022? Stuur mij tijdig een mailtje, zo ben je zeker van jouw plaats. In januari wordt de planning opgemaakt en worden de data vastgelegd.

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 3 weken. Je ontvangt een factuur per mail, van zodra de foto’s afgewerkt zijn + de betaling in orde is krijg je een link naar jouw online galerij. Daar kan je extra foto’s en heel wat leuke fotoproducten bestellen.

Update:

Geen beschikbaarheid meer in 2021

Prijs

Communiereportage

Een communiesessie start aan 275 euro.

Inbegrepen:
– 1 à 1,5 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– 15 foto’s naar keuze in hoge resolutie
– Mini album (15×15) met jullie favoriete beelden
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen in de online galerij:
Extra foto: 10 euro
Volledige galerij: 95 euro (+ mini album upgrade)

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE