MENU

Communiefotografie

Laat jouw zoon of dochter schitteren voor mijn lens en hou zo een tastbare herinnering over aan zijn of haar communie / lentefeest. Net zoals bij de portretreportages zakken we af naar een mooi stukje natuur in de buurt. De focus ligt op spontaniteit en intieme of grappige momenten. Dat is veel mooier en vooral ook veel leuker dan typische en geforceerde poses, toch ;-)?

Indien gewenst kan je de sessie ook uitbreiden voor enkele gezinsfoto’s, twee vliegen in één klap! Dan duurt de sessie iets langer zodat we voldoende tijd hebben om alles in beeld te brengen.

De fotoreportages voor communies kunnen doorgaan in maart en april. Ik ben helemaal fan van het gouden uurtje, het beste moment voor warm en zacht licht. Qua tijdstip verkies ik dus de vroege ochtend of net voor zonsondergang.

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt 1 à 2 weken. Van zodra de foto’s afgewerkt zijn krijg je een link naar jouw online galerij. Daar kan je de foto’s bekijken en downloaden. Indien gewenst kan je upgraden naar een pakket met een groter album, je hebt de keuze tussen verschillende materialen. In de webshop kan je ook gemakkelijk prints bestellen.

Prijs

Communiereportage

Een communiesessie kost 400 euro*.

Inbegrepen:
– 1 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– De mooiste foto’s (min. 50) digitaal in hoge resolutie
– Een mini album met je favoriete beelden
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

*Combinaties (1,5u – min. 80 foto’s)
communiefoto’s + gezinsfoto’s = 475 euro
2 communicanten in één gezin = 475 euro
2 communicanten + gezinsfoto’s = 525 euro

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE