Portretfotografie

Mensen fotograferen is mijn ding. Ik observeer vanop een afstand en breng je natuurlijke blik in beeld. Mijn ongedwongen manier van werken en persoonlijke aanpak zorgt voor een unieke portretreeks waarin je jezelf, je kinderen of je familie echt herkent. Geef mij maar eerlijk en spontaan, geen geforceerde poses maar een losse sfeer en een oprechte glimlach.

— Portretfotografie

We maken een gezellige wandeling door een mooi stukje natuur. Dit zorgt voor zachte achtergronden en een prachtig kleurenpalet. Jullie zijn niet bang van de netels en hebben wat over voor de perfecte of eerder gekste foto. Terwijl jullie tot rust komen in het groen en genieten van de natuurgeluiden maak ik herinneringen voor het leven. Kinderen gaan op in hun omgeving en vergeten de camera, dat zorgt pas voor ‘echte’ beelden. Ik geef jullie alle ruimte maar begeleid waar nodig. Geen idee waar naartoe? Ik geef graag enkele suggesties.

Denk aan:
Foto’s van je kinderen
Een fotoshoot met je gezin of je familie
Een koppel-of verlovingsshoot
Zwangerschapsfotografie

— Day in the life

Liever een fotoreportage waarin het alledaagse primeert en er helemaal niet geposeerd moet worden? Kies dan voor een Day in the life reportage. Dit gaat door bij jullie thuis of op een andere leuke locatie. Een bezoekje aan oma en opa lijkt me ook heel erg leuk! Tijdens deze sessie maak ik een documentaire van jullie gezinsleven, het leven zoals het is.

— Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt gemiddeld 4 weken. Je ontvangt de foto’s digitaal in hoge resolutie zonder watermerk via een download link.

Geniet nog meer van je foto’s en bewonder ze in print. Een fotoboek is dé manier om deze herinneringen samen te bekijken en te koesteren. Ik ontwerp een professioneel fotoboek of fotoalbum naar jullie wensen. Dit kan apart besteld worden, prijslijst op aanvraag.

— Prijs Portretfotografie

Een portretsessie op locatie kost 150 euro. Inbegrepen in deze prijs:
– één tot anderhalf uur fotografie
– zorgvuldige nabewerking
– een ruime selectie foto’s (min. 50) in HR
– verplaatsing tot 30 km vanaf Roeselare*
– BTW

Duurt de fotosessie langer? Dan komt er per kwartier 25 euro bij.

— Prijs Day in the life

Een day in the life sessie kost 275 euro. Inbegrepen in deze prijs:
– 2,5 uur fotografie
– zorgvuldige nabewerking
– een ruime selectie foto’s (min. 100) in HR
– verplaatsing tot 30 km vanaf Roeselare*
– BTW

* Voor elke extra km wordt 0,35 euro aangerekend.

Maak een afspraak