MENU

01
of
04

The best thing about memories is making them.

Portretfotografie

We maken een gezellige wandeling door een mooi stukje natuur. Terwijl jullie tot rust komen in het groen en genieten van de natuurgeluiden maak ik herinneringen voor het leven. We zijn niet bang van de netels en wat modder en spelen verstoppertje tussen de struiken. Kinderen gaan op in hun omgeving en vergeten de camera, dat zorgt pas voor ‘echte’ beelden. Ik verplaats mij in hun leefwereld & breng ze zo spontaan mogelijk beeld. De lachjes maar ook de traantjes, alle emoties krijgen een plaats. Hier en daar houden we even halt en creëren we intieme of grappige momenten. Connectie en emotie, dat is waar het om draait.

Portretreportages gaan altijd door op locatie (niet in een studio), bij voorkeur in een stukje natuur in de buurt. Geen idee waar naartoe? Ik geef graag enkele suggesties. Het tijdstip is in principe om het even, maar als het zonnig is verkies ik de vroege ochtend of net voor zonsondergang. Dan kunnen we profiteren van prachtig licht. Indien de reportage niet kan doorgaan wegens slecht weer (regen of vorst) zoeken we samen een ander passend moment in de nabije toekomst. Verkies je eerder beelden waarin het alledaagse primeert? Kies dan voor een “Day in the life” reportage.

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Je ontvangt een ruime selectie foto’s digitaal in hoge resolutie via een online galerij. Daar kan je ook gemakkelijk prints, uitvergrotingen of fotoalbums bestellen.

"Hey Annelies, wauw, echt wauw! We zijn supertevreden over het resultaat! Echt bedankt voor de fijne ervaring en de prachtige foto's. Werkelijk mooie blijvende herinneringen. We hebben niet veel meer woorden dan echt prachtig en bedankt! Top, dankjewel!"

Sylvie & Niels

Prijs

Portretfotografie

Een portretsessie op locatie kost 200 euro.

Wat krijg je hiervoor:
– Eén tot anderhalf uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– Een ruime selectie foto’s (min. 30) in hoge resolutie via een online galerij
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare*

Duurt de fotosessie langer? Dan komt er per kwartier 40 euro bij. (voornamelijk bij grote families)

* Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

of bekijk mijn recent werk

& laat de beelden voor zich spreken.

CLOSE