Portretfotografie

Mensen fotograferen is mijn ding. Ik observeer vanop een afstand en breng je natuurlijke blik in beeld. Mijn ongedwongen manier van werken en persoonlijke aanpak zorgt voor een unieke portretreeks waarin je jezelf, je kinderen of je familie echt herkent. Geef mij maar eerlijk en spontaan, geen geforceerde poses maar een losse sfeer en een oprechte glimlach.

— Portretfotografie

We maken een gezellige wandeling door een mooi stukje natuur. Dit zorgt voor zachte achtergronden en een prachtig kleurenpalet. Jullie zijn niet bang van de netels en hebben wat over voor de perfecte of eerder gekste foto. Terwijl jullie tot rust komen in het groen en genieten van de natuurgeluiden maak ik herinneringen voor het leven. Kinderen gaan op in hun omgeving en vergeten de camera, dat zorgt pas voor ‘echte’ beelden. Ik geef jullie alle ruimte maar begeleid waar nodig. Geen idee waar naartoe? Ik geef graag enkele suggesties.

Portretfotografie / Lifestylefotografie:
– Kinderfotografie
– Gezinsfotografie
– Een koppel-of verlovingsshoot
– Zwangerschapsfotografie

 

— Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt ongeveer 4 weken. Je ontvangt de foto’s digitaal in hoge en lage resolutie zonder watermerk via een online galerij.

Geniet nog meer van je foto’s en bewonder ze in print. Een fotoboek of album is dé manier om deze herinneringen samen te bekijken en te koesteren. Ik ontwerp een professioneel fotoboek of fotoalbum naar jullie wensen. Dit kan apart besteld worden, prijslijst op aanvraag.

 

— Prijs

Een portretsessie op locatie kost 175 euro. Inbegrepen in deze prijs:
– Eén tot anderhalf uur fotografie
– Selectie en nabewerking
– Een ruime selectie foto’s (min. 30) in hoge en lage resolutie zonder watermerk via een online galerij
– Verplaatsing tot 25 km vanaf Roeselare*
– BTW

Duurt de fotosessie langer? Dan komt er per kwartier 25 euro bij.

* Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

 

Contact

 • "Hoi Annelies, Ik heb ze in de vlucht bekeken en ze zijn práchtig! Ongelooflijk dat er op die foto’s geen spoor te bekennen is van hun grumpie humeur die namiddag. Absoluut voor herhaling vatbaar! Ze staan er alledrie op zoals ze zijn..."
  Carmen
 • "Amai echt heel mooi!!! En zo veel... Echt waar. We zijn heel erg tevreden! Mijn mama is hier toevallig en ze is ook heel enthousiast. We nemen zeker terug contact op voor J.'s communie!"
  Stine
 • Hey Annelies,
  WAUW, echt WAUW! We zijn supertevreden over het resultaat! Echt bedankt voor de fijne ervaring en de prachtige foto's! Werkelijk mooie blijvende herinneringen! We hebben niet veel meer woorden dan echt prachtig en bedankt! TOP!
  Dankjewel!
  Sylvie
 • "Wow! Nooit gedacht dat er toch zo'n schoon foto's gingen zijn. Dit doet het zweet, traantjes van Lore en de frustraties door haar koppigheid die avond helemaal vergeten! Nogmaals wow!"
  Eline

Recent werk