MENU

01
of
04

The best thing about memories is making them.

Portretfotografie

We maken een gezellige wandeling door een mooi stukje natuur. Terwijl jullie tot rust komen in het groen en genieten van de natuurgeluiden maak ik herinneringen voor het leven. We zijn niet bang van de netels en wat modder en spelen verstoppertje tussen de struiken. Kinderen gaan op in hun omgeving en vergeten de camera, dat zorgt pas voor ‘echte’ beelden. Ik verplaats mij in hun leefwereld & breng ze zo spontaan mogelijk in beeld. De lachjes maar ook de traantjes en alle emoties tussenin. Hier en daar houden we even halt en creëren we intieme of grappige momenten. Connectie en emotie, dat is waar het bij mij om draait.

Portretreportages gaan altijd door op locatie (niet in een studio), bij voorkeur in een stukje natuur in de buurt. Geen idee waar naartoe? Ik geef graag enkele suggesties. Het tijdstip is in principe om het even, maar als het zonnig is verkies ik de vroege ochtend of net voor zonsondergang. Dan kunnen we profiteren van prachtig licht. Kan de reportage niet doorgaan wegens slecht weer, dan zoeken we samen een ander passend moment in de nabije toekomst. Wil je een spontane fotoreportage van de hele familie? Kies dan voor een familiereportage. Verder vind je hier meer info over communieshoots en over foto’s op jouw feest.

"Waaw Annelies, wat een prachtige foto's! Ze zijn nog zoveel mooier dan we hadden gehoopt! Heel erg bedankt om ons gezinnetje zo mooi vast te leggen. Ook nog eens bedankt voor jouw geduld met onze zeer enthousiaste kindjes... Ze vonden de fotoshoot zeer leuk blijkbaar, want vorige week kwam de vraag wanneer je nog eens mee gaat wandelen. Vele groetjes!"

Charlotte & family

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Je ontvangt een factuur per mail, van zodra de foto’s afgewerkt zijn + de betaling in orde is krijg je een link naar jouw online galerij. Dan kan je ook nog extra foto’s, prints of een fotoalbum bestellen. Je kan kiezen tussen verschillende soorten, formaten en materialen.

Update:

Geen beschikbaarheid meer t.e.m september 2021. Door annulaties of verzettingen komt er soms een plekje vrij. Stuur mij een mailtje voor een plekje op de wachtlijst of voor een reportage vanaf oktober.

Prijs

Portretfotografie

Een portretsessie start aan 275 euro.

Inbegrepen:
– 1 à 1,5 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– 20 foto’s naar keuze in hoge resolutie
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen in de online galerij:
Extra foto: 10 euro
Volledige galerij: 100 euro (+ mini album cadeau)

Max 6 personen. Voor grotere groepen geldt het tarief van een familie reportage. Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE