MENU

01
of
04

The best thing about memories is making them.

Portretfotografie

We maken een gezellige wandeling door een mooi stukje natuur. Terwijl jullie tot rust komen in het groen en genieten van de natuurgeluiden maak ik herinneringen voor het leven. We zijn niet bang van de netels en wat modder en spelen verstoppertje tussen de struiken. Kinderen gaan op in hun omgeving en vergeten de camera, dat zorgt pas voor ‘echte’ beelden. Ik verplaats mij in hun leefwereld & breng ze zo spontaan mogelijk beeld. De lachjes maar ook de traantjes, alle emoties krijgen een plaats. Hier en daar houden we even halt en creëren we intieme of grappige momenten. Connectie en emotie, dat is waar het om draait.

Portretreportages gaan altijd door op locatie (niet in een studio), bij voorkeur in een stukje natuur in de buurt. Geen idee waar naartoe? Ik geef graag enkele suggesties. Het tijdstip is in principe om het even, maar als het zonnig is verkies ik de vroege ochtend of net voor zonsondergang. Dan kunnen we profiteren van prachtig licht. Indien de reportage niet kan doorgaan wegens slecht weer (regen of vorst) zoeken we samen een ander passend moment in de nabije toekomst. Wil je een spontane fotoreportage van de hele familie? Kies dan voor een familie reportage. En op deze pagina vind je meer info over de communiesessies

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Je ontvangt een factuur per mail, van zodra de foto’s afgewerkt zijn + de betaling in orde is krijg je een link naar jouw online galerij. Dan kan je ook nog extra foto’s, prints of een fotoalbum bestellen. Je kan kiezen tussen verschillende soorten, formaten en materialen.

"Hey Annelies, wauw, echt wauw! We zijn supertevreden over het resultaat! Echt bedankt voor de fijne ervaring en de prachtige foto's. Werkelijk mooie blijvende herinneringen. We hebben niet veel meer woorden dan echt prachtig en bedankt! Top, dankjewel!"

Sylvie & Niels

Prijs

Portretfotografie

Een portretsessie start aan 250 euro.

Inbegrepen:
– Eén tot anderhalf uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– 20 foto’s in hoge resolutie via een online galerij
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Nadien heb je de mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen.
Per extra foto: 10 euro
Volledige galerij: 95 euro (+ mini album cadeau)

Max 6 personen. Voor grotere groepen geldt het tarief van een familie reportage. Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE