Portretfotografie

Mensen fotograferen is mijn ding. Ik observeer vanop een afstand en breng je natuurlijke blik in beeld. Mijn ongedwongen manier van werken en persoonlijke aanpak zorgt voor een unieke portretreeks waarin je jezelf, je kinderen of je familie echt herkent. Geef mij maar eerlijk en spontaan, geen geforceerde poses maar een losse sfeer en een oprechte glimlach.

— Portretfotografie

We maken een gezellige wandeling door een mooi stukje natuur. Terwijl jullie tot rust komen in het groen en genieten van de natuurgeluiden maak ik herinneringen voor het leven. We zijn niet bang van de netels en wat modder en spelen verstoppertje tussen de struiken. Kinderen gaan op in hun omgeving en vergeten de camera, dat zorgt pas voor ‘echte’ beelden. Ik verplaats mij in hun leefwereld & breng ze zo spontaan mogelijk beeld. De lachjes maar ook de traantjes, alle emoties krijgen een plaats. Hier en daar houden we even halt en creëren we intieme of grappige momenten. Connectie en emotie, dat is waar het om draait.

Portretfotografie / Lifestylefotografie:
– Kinderfotografie
– Gezinsfotografie
– Familiefotografie
– Zwangerschapsfotografie

Portretreportages gaan altijd door op locatie (niet in een studio), bij voorkeur in een stukje natuur in de buurt. Geen idee waar naartoe? Ik geef graag enkele suggesties!

Het tijdstip maakt op zich niet veel uit, maar als het zonnig is verkies ik de vroege ochtend of de late namiddag / avond, net voor zonsondergang. Dan kunnen we profiteren van prachtig warm en zacht licht. Indien de reportage niet kan doorgaan wegens slecht weer (regen of vorst) zoeken we een ander passend moment.

Geen zin in poseren en verkies je eerder beelden waarin het alledaagse primeert? Kies dan voor een “Day in the life” reportage. 

 

— Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Je ontvangt de foto’s digitaal in hoge en lage resolutie via een online galerij, deze zijn inbegrepen in de prijs. Via de galerij kan je ook gemakkelijk prints, uitvergrotingen en fotoboeken of albums bestellen.

 

— Prijs

Een portretsessie op locatie kost 200 euro. Inbegrepen in deze prijs:
– Eén tot anderhalf uur fotografie
– Selectie en nabewerking
– Een ruime selectie foto’s (min. 35) in hoge en lage resolutie via een online galerij
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare*

Duurt de fotosessie langer? Dan komt er per kwartier 40 euro bij. (voornamelijk bij grote families)

* Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

 

Contact

 • "Wow! Nooit gedacht dat er toch zo'n schoon foto's gingen zijn. Dit doet het zweet, traantjes van Lore en de frustraties door haar koppigheid die avond helemaal vergeten! Nogmaals wow!"
  Eline
 • "Hoi Annelies, Ik heb ze in de vlucht bekeken en ze zijn práchtig! Ongelooflijk dat er op die foto’s geen spoor te bekennen is van hun grumpie humeur die namiddag. Absoluut voor herhaling vatbaar! Ze staan er alledrie op zoals ze zijn..."
  Carmen
 • "Amai echt heel mooi!!! En zo veel... Echt waar, we zijn heel erg tevreden! We nemen zeker terug contact op voor J.'s communie!"
  Stine
 • Hey Annelies, WAUW, echt WAUW! We zijn supertevreden over het resultaat! Echt bedankt voor de fijne ervaring en de prachtige foto's! Werkelijk mooie blijvende herinneringen! We hebben niet veel meer woorden dan echt prachtig en bedankt! TOP! Dankjewel!
  Sylvie
 • "Dag Annelies, Je hebt dit weer fantastisch gedaan! Het zijn prachtige foto’s! Hartelijk bedankt voor alles en vooral je “engelen geduld :-)"! Tot snel!"
  Silke
 • "Annelies neemt rustig haar tijd om tot een heel mooi resultaat te komen. Ongedwongen sfeer, ongedwongen foto's! Nu hebben we supermooie herinneringen van ons meisje in de buik en ons kleine meisje in onze armen. Top!"
  Charlotte
 • "Super fotograaf. Van in het begin ging alles vlot, wij hebben echt genoten van onze fotoshoot. Het leukste van alles, wij hebben een schitterend resultaat gekregen. Wij zijn al benieuwd naar het resultaat van de tweede sessie 🙂 Bedankt Annelies"
  Maryna

Recent werk