MENU

01
of
04

The best thing about memories is making them.

Portretfotografie

We maken een gezellige wandeling door een mooi stukje natuur. Terwijl jullie tot rust komen in het groen en genieten van de natuurgeluiden maak ik herinneringen voor het leven. We zijn niet bang van de netels en wat modder en spelen verstoppertje tussen de struiken. Kinderen gaan op in hun omgeving en vergeten de camera, dat zorgt pas voor ‘echte’ beelden. Ik verplaats mij in hun leefwereld & breng ze zo spontaan mogelijk in beeld. De lachjes maar ook de traantjes en alle emoties tussenin. Hier en daar houden we even halt en creëren we intieme of grappige momenten. Connectie en emotie, dat is waar het bij mij om draait.

Portretreportages gaan altijd door op locatie (niet in een studio), bij voorkeur in een stukje natuur in de buurt. Ik ben helemaal fan van het gouden uurtje, het beste moment voor warm en zacht licht. Qua tijdstip verkies ik dus de vroege ochtend of net voor zonsondergang. Kan de reportage niet doorgaan wegens slecht weer, dan zoeken we samen een ander passend moment in de nabije toekomst. Het allerliefst werk ik met jonge kinderen, puur, onbezonnen en ongeremd. Je kan bij mij ook terecht voor communiefoto’s en voor foto’s op jouw feest.

"Waaw Annelies, wat een prachtige foto's! Ze zijn nog zoveel mooier dan we hadden gehoopt! Heel erg bedankt om ons gezinnetje zo mooi vast te leggen. Ook nog eens bedankt voor jouw geduld met onze zeer enthousiaste kindjes... Ze vonden de fotoshoot zeer leuk blijkbaar, want vorige week kwam de vraag wanneer je nog eens mee gaat wandelen. Vele groetjes!"

Charlotte & family

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Je ontvangt een factuur per mail, van zodra de foto’s afgewerkt zijn + de betaling in orde is krijg je een link naar jouw online galerij. Daar kan je extra digitale foto’s en prints bestellen. Ik vind het heel belangrijk dat foto’s niet enkel digitaal maar ook op papier bewonderd kunnen worden. Daarom is er altijd een mini album inbegrepen.

Beschikbaarheid:

Beschikbaarheid vanaf september / oktober 2022

Prijs

Portretfotografie

Een portretsessie start aan 300 euro.

Inbegrepen:
– 1 à 1,5 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– 15 foto’s naar keuze in hoge resolutie
– Mini album met jullie favoriete beelden
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen in de online galerij:
Extra foto’s: 10 euro/stuk
Volledige galerij: 95 euro

Maximum één gezin. Voor elke extra km wordt 0,65 euro aangerekend.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE