Portretfotografie

Mensen fotograferen is mijn ding. Ik observeer vanop een afstand en breng je natuurlijke blik in beeld. Mijn ongedwongen manier van werken en persoonlijke aanpak zorgt voor een unieke portretreeks waarin je jezelf, je kinderen of je familie echt herkent. Geef mij maar eerlijk en spontaan, geen geforceerde poses maar een losse sfeer en een oprechte glimlach.

— Portretfotografie

We maken een gezellige wandeling door een mooi stukje natuur. Jullie zijn niet bang van de netels en hebben er wat voor over om de perfecte setting in beeld te krijgen. Terwijl jullie tot rust komen in het groen en genieten van de natuurgeluiden maak ik herinneringen voor het leven. Kinderen gaan op in hun omgeving en vergeten de camera, dat zorgt pas voor ‘echte’ beelden. Ik geef jullie alle ruimte maar begeleid waar nodig. Geen idee waar naartoe? Ik geef graag enkele suggesties.

Portretfotografie / Lifestylefotografie:
– Kinderfotografie
– Gezinsfotografie
– Een koppel-of verlovingsshoot
– Zwangerschapsfotografie

 

— Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Je ontvangt de foto’s digitaal in hoge en lage resolutie via een online galerij.

Geniet nog meer van je foto’s en bewonder ze in print. Een fotoboek of album is dé manier om deze herinneringen samen te bekijken en te koesteren. Ik ontwerp een professioneel fotoboek of fotoalbum naar jullie wensen. Dit kan apart besteld worden, prijslijst op aanvraag.

 

— Prijs

Een portretsessie op locatie kost 195 euro. Inbegrepen in deze prijs:
– Eén tot anderhalf uur fotografie
– Selectie en nabewerking
– Een ruime selectie foto’s (min. 35) in hoge en lage resolutie via een online galerij
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare*
– BTW

Duurt de fotosessie langer? Dan komt er per kwartier 35 euro bij.

* Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

 

Contact

 • "Wow! Nooit gedacht dat er toch zo'n schoon foto's gingen zijn. Dit doet het zweet, traantjes van Lore en de frustraties door haar koppigheid die avond helemaal vergeten! Nogmaals wow!"
  Eline
 • "Hoi Annelies, Ik heb ze in de vlucht bekeken en ze zijn práchtig! Ongelooflijk dat er op die foto’s geen spoor te bekennen is van hun grumpie humeur die namiddag. Absoluut voor herhaling vatbaar! Ze staan er alledrie op zoals ze zijn..."
  Carmen
 • "Amai echt heel mooi!!! En zo veel... Echt waar. We zijn heel erg tevreden! Mijn mama is hier toevallig en ze is ook heel enthousiast. We nemen zeker terug contact op voor J.'s communie!"
  Stine
 • Hey Annelies,
  WAUW, echt WAUW! We zijn supertevreden over het resultaat! Echt bedankt voor de fijne ervaring en de prachtige foto's! Werkelijk mooie blijvende herinneringen! We hebben niet veel meer woorden dan echt prachtig en bedankt! TOP!
  Dankjewel!
  Sylvie
 • Dag Annelies, we zijn heel tevreden over de foto’s die je gemaakt hebt! Je hebt ook van alles wat in beeld genomen, vind ik fantastisch gedaan. Dikke dank je wel!
  Anja
 • Dag Annelies, Je hebt dit weer fantastisch gedaan! Het zijn prachtige foto’s! Hartelijk bedankt voor alles en vooral je “engelen geduld :-)“! Tot snel!
  Silke

Recent werk