MENU

01
of
04

The best thing about memories is making them.

Portretfotografie

We maken een gezellige wandeling door een mooi stukje natuur. Terwijl jullie tot rust komen in het groen en genieten van de natuurgeluiden maak ik herinneringen voor het leven. We zijn niet bang van de netels en spelen verstoppertje tussen de struiken. Kinderen gaan op in hun omgeving en vergeten de camera, dat zorgt pas voor ‘echte’ beelden. Ik verplaats mij in hun leefwereld & breng ze zo spontaan mogelijk in beeld. De lachjes maar ook de traantjes en alle emoties tussenin. Hier en daar houden we even halt, al zittend in het hoge gras creëren we intieme of grappige momenten. Connectie en oprechte emoties, dat is waar het bij mij om draait.

Portretreportages gaan altijd door op locatie, bij voorkeur in een stukje natuur in de buurt. Indien mogelijk tijdens het gouden uur, het beste moment voor zacht licht. Qua tijdstip verkies ik dus de vroege ochtend of net voor zonsondergang. Kan de reportage niet doorgaan wegens slecht weer, dan zoeken we samen een ander passend moment. Het allerliefst werk ik met jonge kinderen: puur, onbezonnen en ongeremd. Mijn “picture perfect” is een beeld waarop de connectie/emotie van het scherm spat, niet de geposeerde foto waarop iedereen op commando naar de camera lacht. Ik neem trouwens ook communiefoto’s en foto’s op jouw feest.

"Waaw Annelies, wat een prachtige foto's! Ze zijn nog zoveel mooier dan we hadden gehoopt! Heel erg bedankt om ons gezinnetje zo mooi vast te leggen. Ook nog eens bedankt voor jouw geduld met onze zeer enthousiaste kindjes... Ze vonden de fotoshoot zeer leuk blijkbaar, want vorige week kwam de vraag wanneer je nog eens mee gaat wandelen. Vele groetjes!"

Charlotte & family

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Van zodra de foto’s afgewerkt zijn krijg je een link naar jouw online galerij. Daar kan je de foto’s bekijken en downloaden. Indien gewenst kan je upgraden naar een pakket met een groter album, je hebt de keuze tussen verschillende materialen. In de webshop kan je ook gemakkelijk prints bestellen.

Beschikbaarheid

Neem tijdig contact op voor een reportage in 2024.

Prijs

Portretfotografie

Een portretsessie kost 450 euro.

Inbegrepen:
– 1 à 1,5 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– De mooiste foto’s (min. 70) digitaal in hoge resolutie
– Een mini album met je favoriete beelden
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Maximum één gezin. Bij familiereportages (meerdere gezinnen) komt er per extra koppel 75 euro bij.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE