Algemene voorwaarden

Foto’s gemaakt door Annelies Siersack Fotografie kunnen ter allen tijden gepubliceerd worden op website en sociale media. Gelieve de fotograaf op de hoogte te brengen indien u dit niet wenst.

De prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.

Offertes blijven geldig tot 30 dagen na de offertedatum. Ze zijn vrijblijvend tot de klant ze aanvaardt.

Het aantal geleverde foto’s kan niet op voorhand worden vastgelegd. Dit hangt af van verschillende factoren, onder andere van de duur van de reportage. Het aantal foto’s vermeld bij de tarieven is het minimum aantal foto’s dat de klant ontvangt.

Uit alle gemaakte foto’s maakt de fotograaf een selectie. Deze foto’s worden vervolgens bewerkt in de stijl van de fotograaf. De foto’s die de selectie niet haalden en de onbewerkte foto’s kunnen niet verkregen worden. Extra zwart-wit omzettingen van de geselecteerde foto’s kunnen verkregen worden op aanvraag.

De foto’s worden geleverd in jpg formaat, en mogen niet verder bewerkt worden met filters of andere.

Het fotografisch werk van Annelies Siersack Fotografie is onderhevig aan auteursrechten: de foto’s blijven eigendom van de fotograaf. Persoonlijke gebruik is vrij, maar voor commerciële doeleinden moet de klant toestemming vragen en/of een vergoeding geven aan de fotograaf.

Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig tenzij anders vermeld op de bon. Cadeaubonnen worden per post verstuurd of kunnen afgehaald worden op afspraak.

De foto’s mogen gedeeld worden op sociale media mits naamvermelding van de fotograaf (eventueel door een tag) en/of een link naar www.anneliessiersack.be.