MENU

Feest fotografie

We willen allemaal graag een mooie herinnering aan een speciale gelegenheid, daarom breng ik jouw feest met plezier in beeld. Zo heb je nadien foto’s van de gasten en sfeerbeelden maar ook enkele foto’s van de aankleding en het interieur. Ook grappige, emotionele en intieme momenten gaan niet aan mij voorbij, dat vind ik stiekem zelfs de leukste beelden. Daarom zijn losse, go with the flow feestjes helemaal mijn ding. O ja! Ik fotografeer ook heel graag kinderen, maar dat had je wellicht al door 😉

Altijd fijn dus om later nog eens terug te kunnen blikken. Denk aan een fotoreportage tijdens een babyborrel, communie- of verjaardagsfeest.

Let op: Huwelijksreportages doe ik de eerst komende jaren niet meer omdat het moeilijk te combineren valt met mijn andere job en privé leven.

Na de shoot

Na de reportage heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 5 weken. Van zodra de foto’s afgewerkt zijn krijg je een link naar jouw online galerij. Je ontvangt de foto’s die de selectie halen en daarnaast krijg je ook nog een mini album met jullie favoriete beelden.

Prijs

Feest fotografie

Een feest reportage (geen huwelijken) start aan 550 euro.

Wat krijg je hiervoor:
– 2 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– Een ruime selectie foto’s via een online galerij
– Een mini album met jullie favoriete beelden
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend. Neem contact op voor een offerte op maat.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE