MENU

Op zoek naar een 1 op 1

coaching voor fotografen?

Zelfzekerder worden als fotograaf én als ondernemer, dat is het ultieme doel van deze coaching. Of dat nu gaat over camera instellingen, nabewerking, contact met klanten, prijszetting, ... We bekijken wat jouw noden zijn en ik organiseer een coaching op maat.

Sinds 2013 geef ik les fotografie. De combinatie docent + fotograaf zorgt ervoor dat ik als lesgever écht weet waarover ik spreek. Anderzijds heb ik ook een uitgebreide technische kennis. Sinds 2016 ben ik fotograaf in bijberoep, ook de ervaring die ik opdeed als ondernemer deel ik met plezier.

Wat is coaching?

Coaching is bijleren en begeleiding op maat, één op één. Laat mij weten waarin je specifiek wil groeien en we overlopen deze topics tot in de kleinste details. Dit kan via een video call of in person. Wil je al deze kennis ook leren toepassen in de praktijk? Dan ga ik mee tijdens een shoot om je in het veld te begeleiden.

Waarom coaching?

Omdat je zelfzekerder wil worden als fotograaf én als ondernemer. Je krijgt antwoorden op jouw vragen die to the point zijn en we testen het meteen samen uit in de praktijk. Heb je al heel wat kennis maar blijf je op je honger zitten, blijf je sukkelen met bepaalde aspecten, wil je verder groeien? Dan is dit zeker iets voor jou.

Wat kan ik jou leren?

Alles is bespreekbaar, enkele voorbeelden:
- technisch betere foto's maken
- spontanere beelden leren maken
- compositie en kadrage verbeteren
- nabewerking verfijnen / eigen stijl
- online galerij / albums / prijszetting
- je business naar een hoger niveau tillen
- eerlijke feedback op jouw werk
- ...

Wat is het niet?

Dit is geen cursus. Basiskennis fotografie is vereist. Je weet wat diafragma en sluitertijd is en je kan werken met halfautomatische programma’s. Je kan foto’s importeren in lightroom en weet hoe je de belichting moet aanpassen. Er is altijd ruimte voor verbetering, van daar kunnen we verder. Ken je er nog helemaal niets van? Dan raad ik je aan om eerst een cursus te volgen. Goed fotograferen leer je niet in 1-2-3. Het is noodzakelijk om de basis onder de knie te hebben voor je een stapje verder wil gaan.

Prijs

Coaching

Fotografie coaching start aan 125 euro voor 1 uur. Extra uren zijn aan 85 euro/u. (excl. btw)

Wat krijg je hiervoor:
– Eén op één coaching, de focus ligt volledig op jouw noden
– Duidelijke en eerlijke antwoorden op al jouw specifieke vragen
– Heldere uitleg waarmee je direct aan de slag kan, ook in de praktijk
– Een sessie die voorbereid + opgevolgd wordt
– Feedback op jouw portfolio / werk

De coaching kan via video call (vanaf 1u) of in real life (vanaf 2u). Afspreken kan bij jou thuis of op een openbare plaats. Verplaatsingen tot 10 km vanaf Roeselare zijn gratis. Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Coachée Ine aan het woord:

“Bedankt voor de leerrijke fijne voormiddag! Het was exact wat ik nodig had en ik hou er een goed en euforisch gevoel aan over. Ik had behoorlijk wat stress op voorhand, maar die verdween quasi onmiddellijk nadat de coaching startte. Dus complimenten voor jouw stijl, je stelde me volledig op m’n gemak en er was een ongedwongen sfeer om vragen te stellen, dingen uit te proberen, jij die tips & tricks gaf en samen op pad gaan… De combinatie van het bespreken van technische zaken en het samen shooten in het veld was voor mij wat ik zocht in een coaching.

Ook leuk om te zien hoe jij dit aanpakt en subtiel sturing aan de kinderen geeft, terwijl het voor hen leuk en speels blijft en ze de camera vergaten. En toch bleef je op de achtergrond en liet je mij uitproberen. Ik heb goesting om erin te vliegen, te experimenteren, mooie plaatjes vastleggen en verder mijn stijl ontwikkelen. En jij speelde hierin een belangrijke rol, bij mijn start in het CVO maar zeker ook verder in onze coaching. Om af te sluiten: Merci!”

CLOSE