Huwelijksfotografie

Sinds enkele jaren breng ik ook huwelijken in beeld. Na lang twijfelen kreeg ik een aanbod dat ik echt niet kon afslaan: een huwelijk fotograferen in Sardinië. Ik investeerde in een hele hoop materiaal en deed ondertussen verschillende ervaringen op om nooit meer te vergeten. Dat ik zo’n speciale dag vanop de eerste rij mag volgen vind ik een hele eer. Ga je binnenkort trouwen in België of in het buitenland en spreekt mijn fotografische stijl je aan? Scroll dan zeker naar beneden & lees meer over mijn aanpak van huwelijksfotografie.

— Love is in the air

Eerst en vooral, proficiat met jullie verloving! Tijd om een huwelijk te plannen en daar komt heel wat bij kijken, onder andere de zoektocht naar een fotograaf die goed bij jullie past.

Als huwelijksfotograaf beleef ik jullie dag van heel dichtbij. Daarom vind ik het heel belangrijk dat er een klik is tussen ons en dat ontdekken we tijdens een kennismakingsgesprek. Zo weet ik wat jullie verwachtingen zijn en voelen we beide aan of ik hier de juiste persoon voor ben.

Springt de vonk over? Top! Dan kunnen we gaan plannen. We overlopen hoe jullie dag er uit zal zien en ik geef een vragenlijst mee om in te vullen tegen het tweede gesprek. Enkele weken voor het huwelijk komen we nog eens samen om alles te overlopen, we stellen een draaiboek samen zodat alles vlot gaat op de dag zelf.

Op jullie huwelijksdag ben ik jullie fotograaf, maar ook iemand die jullie helpt, begeleidt en ondersteunt waar nodig. Ik denk mee en ben aanwezig, voor de foto’s maar ook voor jullie.

Ik tracht jullie huwelijksdag zo puur mogelijk na te vertellen in mijn eigen fotografische stijl en leg de grootse gebeurtenissen maar ook de kleine momenten vast op beeld. In een ongedwongen sfeer ga ik op zoek naar echte emoties en creëer ik verhalende beelden met een vleugje romantiek.

Voor de huwelijksfoto’s nemen we graag onze tijd, één à anderhalf uur lijkt me ideaal. Zo is er voldoende ruimte om even te ontspannen en om de locatie(‘s) ten volle te benutten. Daarnaast is dit ook hét moment om wat quality time door te brengen met je kersverse of soon-to-be man of vrouw.

 

— Na het huwelijk

Na het huwelijk heb ik nog even de tijd nodig om beelden te selecteren en bewerken. De levertermijn van de foto’s is 6 à 8 weken maar ik stuur graag al enkele previews door kort na het huwelijk. Jullie ontvangen de foto’s via een online fotogalerij, beveiligd met wachtwoord. Via deze galerij kunnen foto’s gedownload en gedeeld worden. Daarnaast kan je ook prints, uitvergrotingen, fotoboeken of albums bestellen.

Huwelijksfoto’s komen pas volledig tot hun recht op print. Een huwelijksalbum is dé manier om jullie huwelijksdag met beelden na te vertellen. Met plezier ontwerp ik een persoonlijk en professioneel huwelijksalbum naar jullie wensen. Je kan kiezen tussen verschillende modellen, formaten & materialen. Prijzen beginnen bij 450 euro. Reken hiervoor op een levertermijn van maximum 2 maand (na het ontvangen van de foto’s).

 

— Prijzen

Een huwelijksreportage van 8 uur kost 1200 euro.

Wat krijgen jullie hiervoor:
– Kennismakingsgesprek + een tweede afspraak enkele weken voor het huwelijk
– 40 à 50 beelden per uur, in hoge resolutie, nabewerkt in mijn persoonlijke stijl
– Een online galerij om de foto’s te bekijken, downloaden en delen
– Een fotoboekje met met jullie favoriete beelden (of upgrade naar een album)
– Verplaatsing binnen West-Vlaanderen

Mijn enthousiasme & gezelschap krijgen jullie er gratis bij 😉

Liever langer, korter, een speciale planning? Stuur mij een mailtje voor een offerte op maat. Ook korte huwelijksreportages zijn mogelijk, 1,5 uur kost 250 euro.

 

— Meer info / Prijslijst

Klinkt goed? Top! Laten we afspreken om kennis te maken en jullie droomhuwelijk in kaart te brengen. Stel jullie even voor en laat mij zeker weten wanneer en waar jullie huwelijk zal doorgaan. Willen jullie graag nog wat meer info? Stuur me een mailtje en ik beantwoord al jullie vragen.

 

Contact

  • "Hey Annelies, Net de foto's bekeken en ze zijn super! Het bracht ons terug naar de dag zelf! Elk moment werd in beeld gebracht, dankjewel daarvoor!"
    Charlotte
  • "We hebben net de foto’s allemaal bekeken en opnieuw kunnen nagenieten! Heel mooi werk! Dankjewel daarvoor!"
    Idris & Iwein
  • "TOP fotografe met oog voor alle details! Van bij het eerste contact hadden we meteen een heel goed gevoel bij Annelies :-)! Mooiere foto’s van onze mooiste dag in Sardinië konden we ons niet inbeelden... het was gewoonweg perfect. Dankjewel Annelies om met ons mee te gaan in dit prachtig avontuur!"
    Marieke & Bert

Portfolio