MENU

01
of
04

The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return.

Huwelijksfotografie

Jullie gaan trouwen – congrats! – en zijn nu wellicht op zoek naar iemand die jullie verhaal kan navertellen. Iemand die de grootse gebeurtenissen en de kleine momenten op een ongedwongen manier vast legt op beeld. Iemand die oog heeft voor details en speelse of intieme momenten. Iemand die rust uitstraalt en tegelijkertijd jullie rots in de branding is. Misschien ben ik die iemand wel.

Geef mij maar: Intieme huwelijken van koppels die net zoals ik eigenlijk niet zo graag in de belangstelling staan. Een spontane huwelijksdag met tijd om te genieten, zonder te moeten rushen van de ene naar de andere plek. Koppels die veel belang hechten aan mooie beelden en deze opdracht blindelings aan mij toevertrouwen.

Geen feest maar wel graag huwelijksfoto’s? Top, dan neem ik jullie graag mee op pad, indien mogelijk net voor zonsondergang of net na zonsopgang voor een shoot in magisch licht.

Amai Annelies... Heb ze al eens vluchtig bekeken, ze zijn prachtig! Heb er geen woorden voor... ♥

Marieke

Jullie ontvangen de foto’s na 6 à 8 weken digitaal via een persoonlijke online galerij. Ik vind het heel belangrijk dat jullie foto’s niet enkel digitaal maar ook op papier bewonderd kunnen worden. Daarom is er steeds een klein album met jullie favoriete beelden inbegrepen. Indien het iets meer mag zijn kan je upgraden naar een uitgebreider exemplaar.

Beschikbaarheid:

Geen beschikbaarheid in voorjaar 2023

Prijs 2023

Huwelijksfotografie

Geen beschikbaarheid in 2023, 2024 en 2025.

Een huwelijksreportage start aan 600 euro.

Wat krijgen jullie hiervoor:
– 2 uur fotografie
– De mooiste beelden nabewerkt in mijn persoonlijke stijl
– Een online fotogalerij om de foto’s te bekijken, downloaden en delen
– Een linnen album (20×20) met jullie favoriete beelden
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend. Neem contact op voor een offerte op maat.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Klinkt goed? Top! Dan krijg ik graag een berichtje van jullie. Stel jullie via de contact pagina even voor en vertel mij wat jullie plannen zijn. Ik laat weten of ik nog beschikbaar ben en dan kunnen we gaan plannen. Graag nog wat meer info? Stuur gerust een mailtje.

of bekijk mijn recent werk

& laat de beelden voor zich spreken.

CLOSE