MENU

01
of
04

The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return.

Huwelijksfotografie

Enkele jaren geleden kreeg ik een aanbod dat ik niet kon afslaan: een huwelijk fotograferen in Sardinië. Mijn (ongeveer) eerste huwelijk en direct helemaal mijn ding. Het werd een avontuur om nooit meer te vergeten en het smaakte naar meer.

Geef mij maar: Intieme huwelijken van koppels die net zoals ik eigenlijk niet zo graag in de belangstelling staan. Koppels die veel belang hechten aan mooie beelden en deze opdracht blindelings aan mij toevertrouwen. Een huwelijksdag met tijd om te genieten, zonder te moeten rushen van de ene naar de andere plek. Een dag waarbij ik zowel een toeschouwer als “part of the team” ben.

Amai Annelies... Heb ze al eens vluchtig bekeken, ze zijn prachtig! Heb er geen woorden voor... ♥

Marieke

Om de combinatie met mijn andere opdrachten haalbaar te houden neem ik enkel nog korte huwelijksreportages aan. Want ook kleine huwelijken verdienen een mooie herinnering. Denk aan foto’s tijdens het klaarmaken en aankleden, foto’s van het wettelijk huwelijk of de ceremonie, huwelijksfoto’s en/of familiefoto’s.

Voor de huwelijksfoto’s neem ik graag mijn tijd, één à anderhalf uur is ideaal. Zo is er voldoende ruimte om even te ontspannen en om de locatie(‘s) ten volle te benutten. Geen geforceerd gedoe, vooral genieten van elkaar.

Na het huwelijk heb ik de tijd nodig om beelden te selecteren en bewerken. De levertermijn van de foto’s 7 à 10 weken (afhankelijk van de duur van de reportage) maar ik stuur graag al enkele previews door kort na het huwelijk.

Ik vind het heel belangrijk dat foto’s niet enkel digitaal maar ook op papier bewonderd kunnen worden. Daarom is er altijd een mini album inbegrepen. Indien het iets meer mag zijn kan je upgraden naar een uitgebreider exemplaar. Je kan kiezen tussen verschillende modellen en formaten. Prijzen beginnen bij 250 euro.

Beschikbaarheid:

Geen beschikbaarheid meer in 2022

Prijs

Huwelijksfotografie

Een huwelijksreportage van 6 uur kost 1400 euro.

Wat krijgen jullie hiervoor:
– Kennismakingsgesprek
– min. 50 beelden per uur, nabewerkt in mijn persoonlijke stijl
– Een online fotogalerij om de foto’s te bekijken, downloaden en delen
– Een usb-stick met alle beelden in hoge resolutie
– Een mini album met jullie favoriete beelden (of korting op een groter exemplaar)
– Verplaatsing binnen West-Vlaanderen

Een korte huwelijksreportage van 2 uur kost 495 euro.

Langer, korter, een speciale planning? Stuur mij een berichtje voor een offerte op maat.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Klinkt goed? Top! Dan krijg ik graag een berichtje van jullie. Stel jullie via de contact pagina even voor en vertel mij wat jullie plannen zijn. Ik laat weten of ik nog beschikbaar ben en dan kunnen we gaan plannen. Graag nog wat meer info? Stuur gerust een mailtje.

of bekijk mijn recent werk

& laat de beelden voor zich spreken.

CLOSE