Huwelijksfotografie

Begin 2018 kreeg ik de vraag of ik een huwelijk wou fotograferen in Sardinië. Een unieke kans waar ik geen nee tegen kon zeggen! Ik investeerde in een hele hoop materiaal en deed verschillende ervaringen op. Sindsdien kan je mij boeken voor huwelijksfotografie. Ga je binnenkort trouwen en spreekt mijn fotografische stijl je aan? Wil jij huwen in het buitenland en zoek je een Vlaamse fotograaf om mee te nemen? Scroll dan zeker naar beneden & lees verder!

Update beschikbaarheid 2020:
Enkel nog beschikbaar voor kleine huwelijken in februari, maart, oktober, november, december.

— Love is in the air

Eerst en vooral, proficiat met jullie verloving! Tijd om een huwelijk te plannen en daar komt heel wat bij kijken. Onder andere de zoektocht naar een fotograaf om alles te vereeuwigen op beeld.

Als huwelijksfotograaf beleef ik jullie belangrijke dag van heel dichtbij. Ik leg de grootse gebeurtenissen maar ook de kleine momenten vast op beeld en tracht jullie huwelijksdag zo puur mogelijk na te vertellen in mijn eigen fotografische stijl. Spontaniteit en echte emoties, verhalende beelden met een vleugje romantiek. Ik begeleid waar nodig maar laat voldoende ruimte zodat jullie volledig jezelf kunnen zijn. Niets moet, alles mag!

Voor de huwelijksfoto’s zelf neem ik graag mijn tijd, anderhalf tot twee uur lijkt me ideaal. Zo is er voldoende ruimte om de locatie(s) ten volle te benutten. Daarnaast is dit ook hét moment om even tot rust te komen en wat quality time door te brengen met je kersverse of soon-to-be man of vrouw.

Klinkt goed? Laten we afspreken om kennis te maken en jullie droomhuwelijk in kaart te brengen. Enkele weken voor het huwelijk komen we nog eens samen om de planning en details te bespreken zodat alles vlot verloopt op jullie huwelijksdag.

 

— Na het huwelijk

Na het huwelijk heb ik nog even de tijd nodig om beelden te verwerken. De gemiddelde levertermijn van de foto’s is 8 weken. Daarna ontvangen jullie de foto’s op USB stick en krijgen jullie een link naar een online fotogalerij (beveiligd met wachtwoord).

Geniet nog meer van jullie foto’s en bewonder ze in print. Een huwelijksalbum is dé manier om jullie huwelijksdag met beelden na te vertellen. Ik ontwerp een persoonlijk en professioneel huwelijksalbum naar jullie wensen. Dit kan apart besteld worden, prijzen beginnen bij 400 euro. Reken hiervoor op een levertermijn van 4 maand.

Ook voor de familie kunnen fotoalbums ontworpen worden.

 

— Prijzen

Ik werk met uurprijzen, daardoor kunnen jullie beslissen vanaf wanneer tot wanneer jullie mij erbij willen om alles in beeld te brengen. Meestal is dat vanaf de voorbereiding tot en met een receptie. Een huwelijksreportage van 8 uur kost 1000 euro. Liever langer, korter, een andere planning? Stuur mij een mailtje voor een offerte op maat.

Wat is inbegrepen in de prijs:
– Kennismakingsgesprek
– Consultatie voorafgaand aan het huwelijk
– Fotoreportage tijdens het huwelijk
– Digitale nabewerking
– 30 à 40 foto’s per uur, digitaal in hoge resolutie op USB stick
– Een online fotogalerij, handig om foto’s te delen met familie en vrienden
– BTW

Ook een korte fotoreportage van 1 u (bv trouw voor de wet) is mogelijk, dit kost 175 euro.

 

— Meer info / Prijslijst

Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@anneliessiersack.be. Stel jullie even voor en vertel mij wat meer over jullie huwelijk. Laat mij zeker weten wanneer en waar jullie huwelijk zal doorgaan. Alvast bedankt voor alle info, ik stuur zo snel mogelijk een antwoordje!

 

Contact

  • "Amai Annelies... heb ze al eens vluchtig bekeken, ze zijn prachtig! Heb er geen woorden voor!"
    Marieke
  • "Hey Annelies, Net de foto's bekeken en ze zijn super! Het bracht ons terug naar de dag zelf! Elk moment werd in beeld gebracht, dankjewel daarvoor!"
    Charlotte
  • "We hebben net de foto’s allemaal bekeken en opnieuw kunnen nagenieten! Heel mooi werk! Dankjewel daarvoor!"
    Idris

Portfolio