Huwelijksfotografie

Begin 2018 kreeg ik de vraag of ik een huwelijk wou fotograferen in Sardinië (zomer 2019). Een unieke kans waar ik geen nee tegen kon zeggen. Ik investeerde in een hele hoop materiaal en fotografeerde ondertussen al twee andere huwelijken. Ga je binnenkort trouwen en spreekt mijn fotografische stijl je aan? Wil jij huwen in het buitenland en zoek je een Vlaamse fotograaf om mee te nemen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

— Love is in the air

Als huwelijksfotograaf beleef ik jullie belangrijke dag van heel dichtbij. Dat beschouw ik als een hele eer! Ik leg de grootse gebeurtenissen maar ook de kleine momenten vast op beeld en tracht jullie huwelijksdag zo natuurlijk mogelijk na te vertellen in mijn eigen fotografische stijl. Spontaniteit, puurheid en echte emoties, verhalende beelden met een vleugje romantiek. Ik begeleid waar nodig maar laat voldoende ruimte zodat jullie jezelf kunnen zijn. Het is heel belangrijk voor mij dat jullie deze dag zo ontspannen mogelijk kunnen doorbrengen, niets moet, alles mag!

Voor de huwelijksfoto’s zelf neem ik graag mijn tijd, anderhalf tot twee uur lijkt me ideaal. Zo is er voldoende ruimte om de locatie(s) ten volle te benutten. Daarnaast is dit ook hét moment om even tot rust te komen en wat quality time door te brengen met je kersverse of soon-to-be man of vrouw.

Jullie willen de fotograaf die de hele dag aan jullie zijde blijft ongetwijfeld wat beter leren kennen, daarom bied ik graag een kennismakingsgesprek aan op het moment van de boeking. Enkele weken/maanden voor het huwelijk komen we nog eens samen om de planning en details te overlopen zodat op de dag zelf alles vlot verloopt.

— Na het huwelijk

Na het huwelijk heb ik nog even de tijd nodig om beelden te verwerken. De gemiddelde levertermijn van de foto’s is 6 weken. Daarna ontvangen jullie de foto’s op USB stick en krijgen jullie een link naar een online fotogalerij (beveiligd met wachtwoord).

Geniet nog meer van je foto’s en bewonder ze in print. Een huwelijksalbum is dé manier om jullie huwelijksdag met beelden na te vertellen. Ik ontwerp een persoonlijk en professioneel huwelijksalbum naar jullie wensen. Dit kan apart besteld worden, prijzen beginnen bij 350 euro. Reken hiervoor op een levertermijn van 3 maand.

Ook voor de familie kan een fotoboekje ontworpen worden.

— Prijzen

Ik werk met uurprijzen, daardoor kunnen jullie beslissen vanaf wanneer tot wanneer jullie mij erbij willen om alles in beeld te brengen. Meestal is dat vanaf de voorbereiding tot en met een receptie. Een huwelijksreportage van 8 uur (voorbereiding – ceremonie – huwelijksfoto’s – familiefoto’s – receptie) kost 900 euro. Liever langer, korter, een andere planning? Stuur mij een mailtje voor een offerte op maat.

Wat is inbegrepen in de prijs:
– Kennismakingsgesprek (indien gewenst)
– Consultatie voorafgaand aan het huwelijk
– Fotoreportage tijdens het huwelijk
– Digitale nabewerking
– 40 à 50 foto’s per uur, digitaal in hoge resolutie op USB stick
– Een online fotogalerij, handig om foto’s te delen met familie en vrienden
– BTW

Ook een korte reportage (bv trouw voor de wet) van 1 uur is mogelijk, dit kost 150 euro.

— Meer info / Prijslijst

Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@anneliessiersack.be. Stel jullie even voor en vertel mij wat meer over jullie huwelijk. Laat mij zeker weten wanneer en waar jullie huwelijk zal doorgaan. Alvast bedankt voor alle info, ik stuur zo snel mogelijk een antwoordje!