Day in the life

— Day in the life

Geen zin in poseren en verkies je beelden waarin het alledaagse primeert? Kies dan voor een “Day in the life” reportage (spontane kinderfotografie/gezinsfotografie). Dit gaat door bij jullie thuis of op een andere leuke locatie. Een bezoekje aan oma en opa of aan de kinderboerderij lijkt me bijvoorbeeld ook heel erg leuk! Tijdens deze sessie maak ik een documentaire van jullie gezin, het leven zoals het is. Denk aan alledaagse momenten zoals: samen kokkerellen in de keuken, samen tuinieren in de tuin, de kinderen in bad, verhaaltje voor het slapen gaan, …

 

— Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Je ontvangt de foto’s digitaal in hoge en lage resolutie via een online galerij.

Geniet nog meer van je foto’s en bewonder ze in print. Een fotoboek of album is dé manier om deze herinneringen samen te bekijken en te koesteren. Ik ontwerp een professioneel fotoboek of fotoalbum naar jullie wensen. Dit kan apart besteld worden, prijslijst op aanvraag.

 

— Prijs

Een day in the life sessie kost 395 euro. Inbegrepen in deze prijs:
– 3 uur fotografie
– Selectie en nabewerking
– Een ruime selectie foto’s (min. 70) in hoge en lage resolutie via een online galerij
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare*
– BTW

Langer kan uiteraard ook, ieder extra uur kost 120 euro.

* Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

 

Contact

 • "Wow! Nooit gedacht dat er toch zo'n schoon foto's gingen zijn. Dit doet het zweet, traantjes van Lore en de frustraties door haar koppigheid die avond helemaal vergeten! Nogmaals wow!"
  Eline
 • "Hoi Annelies, Ik heb ze in de vlucht bekeken en ze zijn práchtig! Ongelooflijk dat er op die foto’s geen spoor te bekennen is van hun grumpie humeur die namiddag. Absoluut voor herhaling vatbaar! Ze staan er alledrie op zoals ze zijn..."
  Carmen
 • "Amai echt heel mooi!!! En zo veel... Echt waar. We zijn heel erg tevreden! Mijn mama is hier toevallig en ze is ook heel enthousiast. We nemen zeker terug contact op voor J.'s communie!"
  Stine
 • Hey Annelies,
  WAUW, echt WAUW! We zijn supertevreden over het resultaat! Echt bedankt voor de fijne ervaring en de prachtige foto's! Werkelijk mooie blijvende herinneringen! We hebben niet veel meer woorden dan echt prachtig en bedankt! TOP!
  Dankjewel!
  Sylvie