MENU

Everyday life

Helemaal geen zin in poseren en verkies je eerder beelden waarin het alledaagse primeert? Een spontane fotoshoot met de hele familie? Kies dan voor een “Everyday life” reportage. Tijdens deze sessie maak ik een fotoreportage van jullie gezin / familie en leg ik het leven zoals het is vast op beeld zonder in te grijpen. Je zorgt voor enkele leuke activiteiten zodat ik de connectie tussen jullie kan vastleggen. Dit kan doorgaan bij jullie thuis of op een andere locatie naar keuze. Denk aan alledaagse momenten zoals: samen kokkerellen in de keuken, ravotten in de tuin, de kinderen in bad, verhaaltje voor het slapen gaan, … Maar dit kan ook een fotoreportage zijn van een uitstapje naar zee, een bezoekje bij oma en opa of een andere leuke plaats. You name it! En ja hoor, indien gewenst kunnen er ook enkele geposeerde groepsfoto’s genomen worden, dan zijn mama en papa / oma en opa ook content! 😉

"Annelies, ongeacht verschillende familieleden niet graag poseren voor een foto, waren ze zowel tijdens de shoot als nadien lovend over jouw werk. Jouw aanwezigheid, jouw ik-wandel-gewoon-met-jullie-mee is jouw grootste troef. Iedereen voelt zich op zijn gemak en niemand heeft het gevoel dat je foto's van hen neemt. Onze foto van jouw hand heeft een ereplaats gekregen in de keuken bij moeder. Oprecht dankjewel!"

Marieke & familie

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Je ontvangt een factuur per mail, van zodra de foto’s afgewerkt zijn + de betaling in orde is krijg je een link naar jouw online galerij. Je ontvangt de foto’s die de selectie halen (60 à 70) in hoge resolutie, deze zijn inbegrepen in de prijs. Nadien kan je ook nog prints of een fotoalbum bestellen. Je kan kiezen tussen verschillende soorten, formaten en materialen.

Prijs

Everyday life

Een familie / everyday life reportage start vanaf 320 euro.

Wat krijg je hiervoor:
– anderhalf à twee uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– Een ruime selectie foto’s (60 à 70) in hoge resolutie via een online galerij
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Ieder extra uur kost 140 euro.

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE