MENU

Familiefotografie

Een gezellige fotoreportage met de hele familie. De focus ligt op spontaniteit en connecties, geen geforceerde poses, het alledaagse primeert. Denk aan een wandeling in het bos of een uitstapje naar zee. En ja hoor, indien gewenst kunnen er ook enkele geposeerde groepsfoto’s genomen worden, dan zijn oma en opa ook content! 😉

"Annelies, ongeacht verschillende familieleden niet graag poseren voor een foto, waren ze zowel tijdens de shoot als nadien lovend over jouw werk. Jouw aanwezigheid, jouw ik-wandel-gewoon-met-jullie-mee is jouw grootste troef. Iedereen voelt zich op zijn gemak en niemand heeft het gevoel dat je foto's van hen neemt. Onze foto van jouw hand heeft een ereplaats gekregen in de keuken bij moeder. Oprecht dankjewel!"

Marieke & familie

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Je ontvangt een factuur per mail, van zodra de foto’s afgewerkt zijn + de betaling in orde is krijg je een link naar jouw online galerij. Daar kan je extra foto’s en heel wat leuke fotoproducten bestellen.

Update:

Geen beschikbaarheid meer in 2021.

Prijs

Familie fotografie

Een familiereportage start aan 350 euro.

Inbegrepen:
– 1,5 à 2 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– 15 foto’s naar keuze in hoge resolutie
– Mini album (15×15) met jullie favoriete beelden
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen in de online galerij:
Extra foto: 10 euro
Volledige galerij: 95 euro (+ mini album upgrade)

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE