MENU

Familiefotografie

Een spontane fotoreportage met de hele familie. Geen geforceerd gedoe, het alledaagse primeert. We maken een gezellige wandeling door een mooi stukje natuur. Terwijl jullie tot rust komen in het groen en genieten van de natuurgeluiden maak ik herinneringen voor het leven. Hier en daar houden we even halt en creëren we intieme of grappige momenten. Connectie en emotie, dat is waar het bij mij om draait.

Familiereportages gaan altijd door op locatie (niet in een studio), bij voorkeur in een stukje natuur in de buurt. Ik ben helemaal fan van het gouden uurtje, het beste moment voor warm en zacht licht. Qua tijdstip verkies ik dus de vroege ochtend of net voor zonsondergang. Kan de reportage niet doorgaan wegens slecht weer, dan zoeken we samen een ander passend moment in de nabije toekomst.

"Annelies, ongeacht verschillende familieleden niet graag poseren voor een foto, waren ze zowel tijdens de shoot als nadien lovend over jouw werk. Jouw aanwezigheid, jouw ik-wandel-gewoon-met-jullie-mee is jouw grootste troef. Iedereen voelt zich op zijn gemak en niemand heeft het gevoel dat je foto's van hen neemt. Onze foto van jouw hand heeft een ereplaats gekregen in de keuken bij moeder. Oprecht dankjewel!"

Marieke & familie

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 5 weken. Je ontvangt een factuur per mail, van zodra de foto’s afgewerkt zijn + de betaling in orde is krijg je een link naar jouw online galerij. Daar kan je extra digitale foto’s en prints bestellen. Ik vind het heel belangrijk dat foto’s niet enkel digitaal maar ook op papier bewonderd kunnen worden. Daarom is er altijd een mini album inbegrepen.

Beschikbaarheid:

Beschikbaarheid vanaf oktober 2022

Prijs

Familie fotografie

Een familiereportage start aan 400 euro. Afhankelijk van het aantal koppels en kinderen kan een supplement gevraagd worden.

Inbegrepen:
– 1,5 à 2 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– 15 foto’s naar keuze in hoge resolutie
– Mini album met jullie favoriete beelden
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen in de online galerij:
Extra foto’s: 10 euro/stuk
Volledige galerij: 95 euro

Voor elke extra km wordt 0,65 euro aangerekend.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE