MENU

Event

Een mooie herinnering aan een speciale gelegenheid, dat wil toch iedereen? Daarom breng ik jouw evenement graag in beeld met oog voor details en met aandacht voor jouw wensen. Zo heb je nadien foto’s van de gasten en algemene sfeerbeelden maar ook enkele foto’s van de aankleding en het interieur. Altijd fijn om hier later op terug te kunnen blikken. Denk aan een doopsel, babyborrel, communie, verjaardag of bedrijfsfeest.

Daarnaast verzorg ik ook fotoreportages voor zelfstandigen en bedrijven. Ik zorg voor samenhangende beelden die passen bij je branding. Zo til je de look van jouw website en social media in no time naar een hoger niveau.

Na de shoot

Na de fotoreportage heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 3 weken. Heb je de foto’s dringend nodig? Dan werk ik reeds een selectie beelden af enkele dagen na het evenement. Je ontvangt een ruime selectie foto’s digitaal in hoge resolutie via een online galerij. Daarna kan je ook nog prints of een fotoalbum bestellen.

Prijs

Eventfotografie

Een event-of bedrijfsreportage start vanaf 280 euro.

Wat krijg je hiervoor:
– 2 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– Een ruime selectie foto’s (min. 40/u) in hoge resolutie via een online galerij
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Extra aansluitende uren zijn aan 120 euro per uur.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE