MENU

Event

Een mooie herinnering aan een speciale gelegenheid, dat wil toch iedereen? Daarom breng ik jouw evenement graag in beeld met oog voor details en met aandacht voor jouw wensen. Zo heb je nadien foto’s van de gasten en algemene sfeerbeelden maar ook enkele foto’s van de aankleding en het interieur. Altijd fijn om hier later op terug te kunnen blikken. Denk aan een doopsel, babyborrel, communie, verjaardag of bedrijfsfeest.

Daarnaast verzorg ik ook fotoreportages voor zelfstandigen en bedrijven. Ik zorg voor samenhangende beelden die passen bij je branding. Zo til je de look van jouw website en social media in no time naar een hoger niveau.

Na de shoot

Na de reportage heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Je ontvangt een factuur per mail, van zodra de foto’s afgewerkt zijn + de betaling in orde is krijg je een link naar jouw online galerij. Je ontvangt de foto’s die de selectie halen (50/u) in hoge resolutie en daarnaast ontvang je ook een mini album met jullie favoriete beelden.

Heb je de foto’s dringend nodig? Dan werk ik reeds een selectie beelden af enkele dagen na het evenement.

Prijs

Eventfotografie

Een event reportage start aan 350 euro.

Wat krijg je hiervoor:
– 2 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– Een ruime selectie foto’s (50/u) in hoge resolutie via een online galerij
– Een mini album met jullie favoriete beelden
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Extra aansluitende uren zijn aan 150 euro per uur.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE