MENU

Event

We willen allemaal een mooie herinnering aan een speciale gelegenheid. Daarom breng ik jouw evenement graag in beeld met oog voor details en met aandacht voor jouw wensen. Zo heb je nadien foto’s van de gasten en algemene sfeerbeelden maar ook enkele foto’s van de aankleding en het interieur. Ook grappige en emotionele momenten gaan niet aan mij voorbij. Altijd fijn om later nog eens terug te kunnen blikken of om op foto’s momenten te zien die jij hebt gemist. Denk aan een fotoreportage tijdens een doopsel, babyborrel, communie, verjaardag of bedrijfsfeest.

Na de shoot

Na de reportage heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Je ontvangt een factuur per mail, van zodra de foto’s afgewerkt zijn + de betaling in orde is krijg je een link naar jouw online galerij. Je ontvangt de foto’s die de selectie halen (50/u) in hoge resolutie en daarnaast ontvang je ook een mini album met jullie favoriete beelden.

Heb je de foto’s dringend nodig? Dan werk ik reeds een selectie beelden af enkele dagen na het evenement.

Prijs

Eventfotografie

Een event reportage start aan 350 euro.

Wat krijg je hiervoor: – 2 uur fotografie – Nabewerking in mijn persoonlijke stijl – Een ruime selectie foto’s (50/u) in hoge resolutie via een online galerij – Een mini album met jullie favoriete beelden – Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Extra aansluitende uren zijn aan 150 euro per uur.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE