Portretfotografie

Tijdens een gezellige wandeling maak ik sfeervolle en spontane beelden van je kinderen, je gezin en je familie. Kies voor een fotoreportage op locatie of een day in the life sessie bij je thuis. Denk daarnaast ook aan een koppel-of verlovingsshoot, een zwangerschaps- of newbornreportage. Vanaf 175 euro. 

Klik hier voor meer info.

Huwelijksfotografie

Vanaf 2018 kan je mij ook boeken als huwelijksfotograaf. Ik leg ik de grootse gebeurtenissen maar ook de kleine momenten vast op beeld en tracht jullie huwelijksdag zo natuurlijk mogelijk na te vertellen in mijn eigen fotografische stijl. Spontaniteit, puurheid en echte emoties, verhalende beelden met een vleugje romantiek.

Klik hier voor meer info.

Evenementen

Een speciale gelegenheid vraagt om herinneringen. Ik neem tal van sfeerbeelden en fotografeer de gasten op jouw feestje of evenement. Dit kan bijvoorbeeld een fotoreportage zijn van een doop, babyborrel, verjaardagsfeest… Vanaf 130 euro.

Neem contact op voor meer info.

Business

Met stijlvolle foto’s van jezelf, je team, je bedrijf en je product oogt je website en werkomgeving meteen een stuk persoonlijker. Laten we samen bekijken hoe we jouw zaak (ook op social media) in beeld kunnen brengen. Vanaf 150 euro.

Neem contact op voor meer info.