MENU

Day in the life

Helemaal geen zin in poseren en verkies je eerder beelden waarin het alledaagse primeert? Kies dan voor een “Day in the life” reportage. Tijdens deze sessie maak ik een documentaire fotoreportage van jullie gezin en leg ik het leven zoals het is vast op beeld zonder in te grijpen. Je zorgt voor enkele leuke activiteiten om samen te doen met het gezin zodat ik de connectie tussen jullie kan vastleggen. Dit kan doorgaan bij jullie thuis of op een andere locatie naar keuze. Denk aan alledaagse momenten zoals: samen kokkerellen in de keuken, ravotten in de tuin, de kinderen in bad, verhaaltje voor het slapen gaan, … Maar dit kan ook een fotoreportage zijn van een uitstapje naar zee, een bezoekje bij oma en opa of een andere leuke plaats. You name it!

"Annelies, ongeacht verschillende familieleden niet graag poseren voor een foto, waren ze zowel tijdens de shoot als nadien lovend over jouw werk. Jouw aanwezigheid, jouw ik-wandel-gewoon-met-jullie-mee is jouw grootste troef. Iedereen voelt zich op zijn gemak en niemand heeft het gevoel dat je foto's van hen neemt. Onze foto van jouw hand heeft een ereplaats gekregen in de keuken bij moeder. Oprecht dankjewel!"

Marieke & familie

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 4 weken. Je ontvangt een ruime selectie foto’s digitaal in hoge resolutie via een online galerij. Daar kan je ook gemakkelijk prints, uitvergrotingen of fotoalbums bestellen.

Prijs

Day in the life

Een day in the life sessie start vanaf 300 euro.

Wat krijg je hiervoor:
– 2 uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– Een ruime selectie foto’s (min. 60) in hoge resolutie via een online galerij
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare*

Ieder extra uur kost 120 euro.

* Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

CLOSE