MENU

Communie fotografie

Laat jouw zoon of dochter schitteren voor mijn lens en hou zo een tastbare herinnering over aan zijn of haar communie / lentefeest. Net zoals bij de portretreportages zakken we af naar een mooi stukje natuur in de buurt. De focus ligt op spontaniteit en intieme of grappige momenten. Dat is veel mooier en vooral ook veel leuker dan typische en geforceerde poses, toch ;-)? Indien gewenst kunnen er ook enkele gezinsfoto’s genomen worden, twee vliegen in één klap!

De fotoreportages voor communies kunnen doorgaan in maart en april. Het tijdstip is om het even, maar als het zonnig is verkies ik de ochtend of net voor zonsondergang. Dan kunnen we profiteren van prachtig licht.

Een plekje reserveren voor communie fotografie in 2021? Stuur mij tijdig een mailtje, zo ben je zeker van jouw plaats. In januari wordt de planning opgemaakt en worden de data vastgelegd.

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 3 weken. Je ontvangt een factuur per mail, van zodra de foto’s afgewerkt zijn + de betaling in orde is krijg je een link naar jouw online galerij. Nadien kan je ook nog prints of een fotoalbum bestellen. Je kan kiezen tussen verschillende soorten, formaten en materialen.

Prijs

Communiereportage

Een communiesessie start aan 250 euro.

Inbegrepen:
– Eén tot anderhalf uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– 20 foto’s in hoge resolutie via een online galerij
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare

Nadien heb je de mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen.
Per extra foto: 10 euro
Volledige galerij: 95 euro (+ mini album cadeau)

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE