MENU

Communie

Laat jouw zoon of dochter schitteren voor mijn lens en hou zo een tastbare herinnering over aan zijn of haar communie / lentefeest. Net zoals bij de portretreportages zakken we af naar een mooi stukje natuur in de buurt. De focus ligt op spontaniteit en intieme of grappige momenten. Dat is veel mooier en vooral ook veel leuker dan typische en geforceerde poses, toch ;-)? Indien gewenst kunnen er ook enkele gezinsfoto’s genomen worden, twee vliegen in één klap!

De fotoreportages voor communies kunnen doorgaan in maart en april. Het tijdstip is om het even, maar als het zonnig is verkies ik de ochtend of net voor zonsondergang. Dan kunnen we profiteren van prachtig licht.

Nu al een plekje reserveren voor 2021? Stuur mij tijdig een mailtje, zo ben je zeker van jouw plaats.

Na de shoot

Na de shoot heb ik nog even de tijd nodig om de foto’s te selecteren en bewerken, dit duurt maximum 3 weken. Je ontvangt een factuur per mail, van zodra de foto’s afgewerkt zijn + de betaling in orde is krijg je een link naar jouw online galerij. Je ontvangt alle foto’s die de selectie halen (minimum 40) in hoge resolutie, deze zijn inbegrepen in de prijs. Nadien kan je ook nog prints of een fotoalbum bestellen. Je kan kiezen tussen verschillende soorten, formaten en materialen.

Prijs

Communiereportage

Een communiesessie kost 230 euro.

Wat krijg je hiervoor:
– Eén tot anderhalf uur fotografie
– Nabewerking in mijn persoonlijke stijl
– Een ruime selectie foto’s (min. 40) in hoge resolutie via een online galerij
– Verplaatsing tot 20 km vanaf Roeselare*

Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

CLOSE