MENU

Wist je dat ik ook

coaching geef?

Sinds 2013 geef ik cursussen fotografie aan volwassenen. Fotografische technieken helder uitleggen, daar ben ik op getraind. De combinatie fotograaf + leerkracht zorgt ervoor dat ik als lesgever écht weet waarover ik spreek en mijn uitgebreide technische kennis maakt mij ongetwijfeld een betere fotograaf. Ook nabewerking in lightroom heeft voor mij nog weinig geheimen. Mijn specialiteit is portretfotografie in natuurlijk licht.

Wat is coaching?

Coaching is bijleren en begeleiding op maat, één op één. Jij stelt gerichte vragen die ik zo uitgebreid mogelijk beantwoord. Dit kan via een video call of in person. Wil je al deze kennis ook leren toepassen in de praktijk? Ik ga mee tijdens een fotoshoot om je in het veld te begeleiden. Nog iets anders in gedachten? Doe gerust een voorstel, ik luister graag naar jouw wensen. We bekijken samen wat voor jou de beste oplossing is.

Waarom coaching?

Heb jij ook al eens uren op google of op youtube naar antwoorden gezocht? Juist ja. Dan is het heel erg handig als je bij iemand terecht kan met al jouw specifieke vragen. Je krijgt antwoorden die to the point zijn zonder veel tijd te verspillen. Heb je al heel wat kennis maar blijf je op je honger zitten of blijf je sukkelen met bepaalde aspecten? Dan is dit zeker iets voor jou.

Wat kan ik leren?

Alles is bespreekbaar, enkele voorbeelden:
- technisch betere foto's maken
- specifieke camera instellingen
- werken met lichtsterke objectieven
- omgaan met verschillende lichtsituaties
- je portfolio overlopen en bespreken
- spontanere beelden leren maken
- je compositie verbeteren
- je nabewerking verfijnen
- je eigen stijl ontwikkelen

Wat is het niet?

Dit is geen cursus. Basiskennis fotografie is vereist. Je weet wat diafragma en sluitertijd is en je kan werken met halfautomatische programma’s. Je kan foto’s importeren in lightroom en weet hoe je de belichting moet aanpassen. Er is altijd ruimte voor verbetering, dus vanaf daar kunnen we verder. Ken je er nog helemaal niets van? Dan raad ik je aan om een cursus te volgen bij een CVO. Ikzelf geef les in CVO Miras in Ieper. Zowel fotografie als lightroom komt aan bod. Goed fotograferen leer je niet in 1-2-3. Daarom is het belangrijk om de basis eerst onder de knie te hebben voor je een stapje verder wil gaan.

Prijs

Coaching

Fotografie coaching kost 100 euro per uur, excl. btw

Wat krijg je hiervoor:
– Eén op één coaching, de focus ligt volledig op jou.
– Duidelijke en eerlijke antwoorden op al jouw specifieke vragen.
– Heldere uitleg waarmee je direct aan de slag kan, ook in de praktijk.
– Feedback op jouw portfolio / werk.

De coaching kan via video call (vanaf 1u) of in real life (vanaf 2u). Afspreken kan bij jou thuis of op een openbare plaats. Verplaatsingen tot 20 km vanaf Roeselare zijn gratis. Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

CLOSE