MENU

Wist je dat ik ook

coaching geef?

Sinds 2013 geef ik les fotografie. Fotografische technieken helder uitleggen, daar ben ik op getraind. De combinatie fotograaf + docent zorgt ervoor dat ik als lesgever écht weet waarover ik spreek en mijn uitgebreide technische kennis maakt mij ongetwijfeld een betere fotograaf. Ook nabewerking in lightroom heeft voor mij nog weinig geheimen. Mijn specialiteit is portretfotografie in de natuur / in natuurlijk licht.

Wat is coaching?

Coaching is bijleren en begeleiding op maat, één op één. Jij stelt gerichte vragen die ik zo uitgebreid mogelijk beantwoord. Dit kan via een video call of in person. Wil je al deze kennis ook leren toepassen in de praktijk? Ik ga mee tijdens een fotoshoot om je in het veld te begeleiden. Nog iets anders in gedachten? Doe gerust een voorstel, ik luister graag naar jouw wensen. We bekijken samen wat voor jou de beste oplossing is.

Waarom coaching?

Heb jij ook al eens uren op google of op youtube naar antwoorden gezocht? Juist ja. Dan is het heel erg handig als je bij iemand terecht kan met al jouw specifieke vragen. Je krijgt antwoorden die to the point zijn zonder veel tijd te verspillen en we proberen het direct ook eens uit in de praktijk. Heb je al heel wat kennis maar blijf je op je honger zitten of blijf je sukkelen met bepaalde aspecten? Dan is dit zeker iets voor jou.

Wat kan ik jou leren?

Alles is bespreekbaar, enkele voorbeelden:
- technisch betere foto's maken
- specifieke camera instellingen
- omgaan met verschillende lichtsituaties
- spontanere beelden leren maken
- je compositie en kadrage verbeteren
- je nabewerking verfijnen
- je eigen stijl ontwikkelen
- je business naar een hoger niveau tillen
- eerlijke feedback op jouw werk

Wat is het niet?

Dit is geen cursus. Basiskennis fotografie is vereist. Je weet wat diafragma en sluitertijd is en je kan werken met halfautomatische programma’s. Je kan foto’s importeren in lightroom en weet hoe je de belichting moet aanpassen. Er is altijd ruimte voor verbetering, van daar kunnen we verder. Ken je er nog helemaal niets van? Dan raad ik je aan om eerst een cursus te volgen. Goed fotograferen leer je niet in 1-2-3. Het is noodzakelijk om de basis onder de knie te hebben voor je een stapje verder wil gaan.

Prijs

Coaching

Fotografie coaching start aan 150 euro voor 1 uur. Extra uren zijn aan 100 euro/u.

Wat krijg je hiervoor:
– Eén op één coaching, de focus ligt volledig op jou.
– Duidelijke en eerlijke antwoorden op al jouw specifieke vragen.
– Heldere uitleg waarmee je direct aan de slag kan, ook in de praktijk.
– Een sessie die voorbereid + opgevolgd wordt.
– Feedback op jouw portfolio / werk.

De coaching kan via video call (vanaf 1u) of in real life (vanaf 2u). Afspreken kan bij jou thuis of op een openbare plaats. Verplaatsingen tot 20 km vanaf Roeselare zijn gratis. Voor elke extra km wordt 0,50 euro aangerekend.

Review

“Bedankt voor de leerrijke fijne voormiddag! Het was exact wat ik nodig had en ik hou er een goed en euforisch gevoel aan over. Ik had behoorlijk wat stress op voorhand, maar die verdween quasi onmiddellijk nadat de coaching startte. Dus complimenten voor jouw stijl, je stelde me volledig op m’n gemak en er was een ongedwongen sfeer om vragen te stellen, dingen uit te proberen, jij die tips & tricks gaf en samen op pad gaan… De combinatie van het bespreken van technische zaken en het samen shooten in het veld was voor mij wat ik zocht in een coaching.

Ook leuk om te zien hoe jij dit aanpakt en subtiel sturing aan de kinderen geeft, terwijl het voor hen leuk en speels blijft en ze de camera vergaten. En toch bleef je op de achtergrond en liet je mij uitproberen. Ik heb goesting om erin te vliegen, te experimenteren, mooie plaatjes vastleggen en verder mijn stijl ontwikkelen. En jij speelde hierin een belangrijke rol, bij mijn start in het CVO maar zeker ook verder in onze coaching. Om af te sluiten: Merci!”

CLOSE